Thai kyllinge sate med spicy jordnødde sauce

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
2 spsk. appelsinjuice
2 spsk. soyasauce
1/4 tsk. sesamolie
1 stort fed hvidløg, finthakket

Spicy jordnøddesauce:
2 spsk. frisk koriander, hakket
3 spsk. varmt vand
3 spsk. chunky peanutbutter
1 tsk. brun farin
½ tsk. tørrede chiliflager
½ tsk. soyasauce

Fremgangsmåde

Skær hvert kyllingebryst i 8 tern. Sæt dem på træspyd. Læg dem i en lav bradepande. Bland appelsinjuice, soya, olie og hvidløg. Hæld det over kyllingespyddene og lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Vend dem 1 gang.
Bland ingredienserne til saucen og stil det til side. Grill spyddene til kyllingestykkerne er nok. Server dem med det samme sammen med jordnøddesaucen.