Sådan kan du begynde at arbejde hjemmefra fra 2019

Der er flere og flere, som beslutter sig for, at de gerne vil arbejde hjemmefra. Det er der såmænd nok mange der gerne vil, hvis de tænker lidt over det, men de fleste tror desværre, at det stadig ikke er en mulighed. Hvis du virkelig vil, så er der dog ikke noget i vejen for, at du kan arbejde dig hen mod det mål ? og så endda før 2019 er omme. Det er bare med at lære de rigtige ting, få sig nogle nemme erfaringer og så lave et godt portfolie og CV, mere skal der ikke til.

Et af de jobs der er stadig stigende udbud på er digital markedsføring, og flere og flere tilbyder deres medarbejdere at arbejde hjemmefra med den slags arbejde, da det sagtens kan udføres uden man sidder på et kontor. Digital markedsføring handler primært om at skaffe flere kunder, samtidig med at man skal kunne sætte sig ind i, hvor ens målgruppe befinder sig, hvordan man bedst kommunikerer med dem, hvad de vil have, hvordan man får dem til at købe første gang og hvordan man holder fast i dem som kunder. Du kommer højst sandsynligt til at bruge software såsom Hubspot, der bruges til at indsamle informationer om kunderne så du forstår dem bedre, centralisere og systematisere markedsføringen så du hurtigt og nemt kan få et overblik og kommunikere gennem flere medier samtidig, gøre den interne kommunikation mellem salg og markedsføring bedre og meget mere.

Digital markedsføring kræver en vis investering i din egen uddannelse, men det kan alt sammen klares på nettet, hvor du også bør lave dit eget portfolie, som du selvfølgelig får brug for, når du begynder at søge relevante jobs. Et andet job, der nemt kan klares fra ens hjem eller for den sags skyld et andet land, er programmering. Det er altså udvikling af software og især med webteknologier, der her er tale om. Det lyder måske virkelig kompliceret, men det er i sidste ende noget, alle kan lære. Alt afhængig af dine erfaringer og interesser indtil videre kan det enten være nemmere eller sværere at lære end digital markedsføring. De fleste får det nok sværere med programmering, men hvis du altid har været god til matematik og logisk tænkning, så er softwareudvikling helt sikkert værd at give et forsøg ? ikke mindst fordi lønnen er betydelig højere. De fleste starter med webudvikling, fordi du hurtigt og nemt kan komme i gang og se resultater fra dag ét. Ligesom hvis du lærer at tegne eller male, er der konstant feedback og du kan se, at du bliver bedre. Det er virkelig motiverende, og så betyder det selvfølgelig også, at du hurtigt kan imponere andre, der er lige så uvidende som du var, før du gik i gang.