Forkæl dine gæster med Riesling til forretten

Der er en som regel fasttømret opbygning, når man skal servere en treretters menu: Først forretten, med noget salat med fisk eller skaldyr, ledsaget af hvid ´vin. Så hovedretten med kød i forskellige form, gerne med en god sauce med garniture, ledsaget af en kraftig rødvin. Og til sidst desserten, ledsaget af søde dessertvine. Det er en god opbygning og det er nok også derfor den stadig holder så godt. Og der er god plads til variation inden for disse enkle rammer.

De fleste forretter kan elegant ledsages af en god Riesling. Riesling er en pragtfuld hvidvin, som oprindelig stammer fra Rhinlandet i Tyskland. Her har den været dyrket og fremstillet siden 1400-tallet, men den dyrkes også uden for Tysklands grænser, eksempelvis i Alsace. Riesling er en klassiker som alle bør smage. Der kommer meget varierede udtryk ud af denne drue, alt efter hvor den dyrkes. Men vinene fra denne drue er ofte meget elegante og velsmagende.

Fantastisk til let mad

Skal I have en lækker salat? Måske noget fisk eller skaldyr? Så træk proppen af en kølig flaske Riesling. Du vil med garanti ikke blive skuffet. Her supplerer mad og vin hinanden på yndigste vis. Man glædes og frydes over de fine smagsindtryk, der fremkommer, når man serverer den rigtige vin til den rigtige mad. Det giver en oplevelse af noget næsten fuldendt, når mad og vin går godt i spænd. Du kan få Riesling i meget høj kvalitet, lige fra det sødeste til det helt tørre.

Køb Riesling i Jyllands største vinbutik

Hvis man går ind hos supervin.dk, så finder man en vinforretning med et kolossalt sortiment af rigtigt gode vine. Man kan læse detaljeret og de forskellige vine, og de druer, de bliver fremstillet af. Det er spændende læsning og man kan næsten smage vinen ud fra de beskrivelser, der følger med. Her kan du også finde et flot udbud af Riesling vine, som helt sikkert vil gøre lykke på middagsbordet. Og der er smagsgaranti på, så bryder du dig ikke om den vin du har købt, så får du penegne tilbage.